Ι.Δ.Ε.Α. – «Προσφορά σχολικής ύλης στα παιδιά των οικογενειών μας» –4η εξόρμηση – 19-9-2014


Κωδικός δράσης – 1409191745

Οργανωτής – Ιδεάτης δράσης 
Faye Piperis / 697 799 1698 /

Σκοπός δράσης
Να συγκεντρώσουμε και να προσφέρουμε στα παιδιά των οικογενειών που βοηθάμε..με την δράση μας «door to door».. την γραφική ύλη που θα πρέπει να έχουν.. για να φοιτήσουν στην νέα σχολική χρονιά τους. 

Η κα Αθανασία από Νίκαια.. έχει 3 παιδιά αλλά χρειάζεται βοήθεια ..μόνο για το 7χρονο αγόρι της.
-----------------------------------------------------------------------

Αγόρι – 7 χρόνων _ 1η Δημοτικού __Χρειάζεται:

1 τετράδιο μπλέ 50φυλλο – 2 κόκκινα τετράδια 50φυλλα – 1 πράσινο τετράδιο 50φυλλο με κουτάκια Μαθηματικών – 1 κίτρινο τετράδιο 50φυλλο – 1 πορτοκαλί τετράδιο 50φυλλο – 1 τετράδιο κανονικού μεγέθους ευρετήριο με τυπωμένα τα γράμματα της αλφαβήτου – 1 γαλάζιο μπλέ ντοσιέ με διάφανο εξώφυλλο – 1 πράσινο ντοσιέ με ελάσματα με διάφανο εξώφυλλο – 1 μπλόκ πολυγράφου 50 φύλλων – 1 διάφανη φάκελο σε μέγεθος κόλας αναφοράς σχήμα Γ. – 5 φακέλους με κουμπί – 1 τετράδιο μουσικής πεντάγραμμο με μεγάλες γραμμές και διαστήματα – 1 μεταλικό κουτί (μπισκότων) – 2 ψαλίδια με στρογγυλεμένες άκρες – κόλες στικ – πλαστελίνες – μαρκαδόρους – μολύβια – ξυλομπογιές – 1 πακέτο φωτοτυπίας Α4 80 γραμμάρια/Μ2 με κάθετο βελάκι – 1 κομμάτι κόντραπλακέ σε μέγεθος ανοιχτού τετραδίου – κορδέλα για σελιδοδείκτες – 2 κουτιά λαδοπαστέλ – 2 κουτιά δακτυλομπογιές – νερομπογιά σε μπουκάλι 2 βασικά χρώματα – πλαστελίνη σε κουπάτ – κανσόν χαρτόνια σε φωτεινά χρώματα 5 τεμάχια – μπλόκ γλασέ 2 τεμάχια – γκοφρέ σε φωτεινά χρώματα 5 τεμάχια – μεταλιζέ χαρτόνι σε διάφορα χρώματα 3 τμχ. – πινέλα πλακέ μέτρια 2τμχ.- 4 τετράδια 100φυλλα - 4 τετράδια 50 φυλλα - 2 σετ χάρακες - 2 διαβήτες - 2 τετράδια ροζ 50 φυλλα

Φαρμακείο: Οινόπνευμα λευκό – βαμβάκι – χάνσαπλαστ – μάσκα χειρουργείου – γάντια μιας χρήσης και ιώδιο. 

Mέθοδος δράσης

Μόλις συγκεντρώσουμε την γραφική ύλη για τα παιδιά ..θα επικοινωνήσουμε με την κα Aναστασία να έρθει να τα παραλάβει από το σημείο συνάντησης.. που θα καθοριστεί από την οργανώτρια της δράσης Faye Piperis.

Όποιος θέλει να αγοράσει ο ίδιος οτιδήποτε από αυτά που χρειάζονται τα παιδιά ..θα πρέπει να τα παραδώσει στα σπίτια – αποθήκες.. που έχουν διαθέσει οι Ιδεατάνθρωποι.. για να συγκεντρώνουμε εκεί οτιδήποτε χρειάζεται.. για τις εκάστοτε δράσεις μας. 

Σε αυτή την περίπτωση θα γράψετε στον τοίχο της εκδήλωσης και θα σας δώσουμε την πλησιέστερη σε εσάς διεύθυνση με πμ (inbox)..για να τα παραδώσετε.

Εάν θέλετε να καταθέσετε χρήματα στον λογ/σμό των δράσεων Ι.Δ.Ε.Α. θα πρέπει να το γράψετε στον τοίχο της εκδήλωσης και στην κατάθεσή σας .. 

1. Θα πρέπει να αναφέρετε το ονοματεπώνυμό σας ή ψευδώνυμο. 

2. Στην αιτιολογία να γράφετε ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ τον __ Κωδικό δράσης.

ALPHA BANK
IBAN: GR 54 0140 3630 3630 0200 2000 144

.Μεταφορά και παράδοση – Faye Piperis ..χρειάζεται άλλος ένας εθελοντής..

.Υπεύθυνος οπτικοακουστικού υλικού – Faye Piperis

Ανάρτηση Μεθόδου Διαφάνειας Ι.Δ.Ε.Α. από τον Ιδεάτη της δράσης στον τοίχο της Ι.Δ.Ε.Α. Facebook και αποστολή στο info@idea.org.gr - Δύο μέρες μετά τη δράση. 


                  ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΔΡΑΣΗΣ ( H δράση ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ)

Κωδικός Δράσης - 1409191745

ΙΔΕΑΤΗΣ – Faye Piperis

Συγκεντρώσαμε για το 1 παιδάκι της κας Αθανασίας από Νίκαια ότι μας ζητήθηκε, όμως τα πράγματα αυτά τα πρόσφερε μητέρα συμμαθητή του γιού της  όπως μας ενημέρωσε η κα Αθανασία, πριν από εμάς.
Έτσι λοιπόν μας έμειναν όλα τα αγαθά. Κάποια από αυτά δόθηκαν (όλα τα bold) στην συμπληρωματική λίστα που μας ζήτησε η οικογένεια της 1ης δράσης από το Πέραμα, (για το παιδάκι του νηπιαγωγείου) και τα υπόλοιπα θα δοθούν όπου αποφασιστεί από την ομάδα της Ι.Δ.Ε.Α.



Όλα τα υπόλοιπα τα χρειάζονται ( κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας μαζί τους) ..στο Πρότυπο νηπιοτροφείο Καλλιθέας.

Η εθελόντρια της Ι.Δ.Ε.Α. Diana Sofou .. παρέλαβε την τσάντα με την γραφική ύλη και θα την παραδώσει στο Πρότυπο νηπιοτροφείο Καλλιθέας.

Η ύλη που θα δώσουμε είναι:

5 γκοφρέ, 1 κόντρα πλακέ, 1 κουπατ για πλαστελίνες, 2 μπλε (50φυλλα) τετράδια, 1 ευρετήριο, 2 κόκκινα (50φυλλα) τετράδια, 1 πορτοκαλί (50φυλλο) τετράδιο, 1 κίτρινο (50φυλλο) τετράδιο, 1 πράσινο (50φυλλο) τετράδιο, 2 φακέλους με έλασμα, 10 διαφάνειες, 3 μπλοκ με χαρτιά κανσον, 1 τετράδιο μουσικής, 1 τετράδιο πολυγράφου, 1Α4, 2 τετράδια σπιραλ, 2 πινέλα.

Προσφορά απαραίτητων υλικών:

Diana Sofou
.4 μολύβια, 1 κουτί ξυλομπογιές, 1 κουτί μαρκαδόρους, 1 τετράδιο μπλε (50φυλλο)
Chrysoula Rapti
.2 κόκκινα τετράδια (50φυλλα), 1 πράσινο τετράδιο (50φυλλο) με κουτάκια μαθηματικών, 1 πορτοκαλί τετράδιο (50φυλλο), 1 κίτρινο τετράδιο (50φυλλο), 1 ευρετήριο
Γιώργος Νικολετόπουλος
.2 ψαλίδια με στρογγυλεμένες άκρες
Νίκη Τρανούλη
.5 φακέλους με κουμπί, 1 μεταλλικό κουτί μπισκότων, κορδέλα για σελιδοδείκτες
Penelope Skoufatoglou
.1 γαλάζιο μπλε ντοσιε με διάφανο εξώφυλλο, 1 πράσινο ντοσιέ με ελάσματα με διάφανο εξώφυλλο, 5 κανσον χαρτόνια σε φωτεινά χρώματα, 5 γκοφρέ σε φωτεινά χρώματα, 3 μεταλιζέ χαρτόνια σε διάφορα χρώματα, 2 μπλοκ γλασέ, 1 διαφανή φάκελο σε σχήμα Γ.
Μαράκι
.1 μπλοκ πολυγράφου (50 φυλλο), 1 τετράδιο μουσικής, 1 κομμάτι κόντρα πλακέ, 2 κουτιά λαδοπαστέλ, 2 χρώματα νερομπογιά σε μπουκάλι, πλαστελίνη σε κουπατ, 2 πινέλα
John Chortis & Magda Apostolidou
.1 πακέτο χαρτί Α4
Georgina Krousti
.2 δακτυλομπογιές, πλαστελίνες
Dimitroula Psimouli
.1 τσαντάκι φαγητού

Εργασίες εθελοντών – Ποιος συμμετείχε και τι έκανε στην πραγματικότητα.

Νανσυ Γ.
.παραλαβή αγαθών από Diana Sofou και παράδοση τους στην Maria Mas.
Vivi Tsakireli 
.παραλαβή αγαθών από Γιώργο Νικολετόπουλο
Maria Mas
.παραλαβή αγαθών από Chrysoula Rapti, Vivi Tsakireli, Georgina Krousti, αγορά προσφορά εκ μέρους Dimitroula Psimouli
Faye Piperis
.παραλαβή αγαθών από Νίκη Τρανούλη & Penelope Skoufatoglou και παράδοση τους στην Maria Mas
Megali Aderfi
.παραλαβή αγαθών από Μαράκι, John Chortis & Magda Apostolidou και παράδοση τους στην Maria Mas

Ευχαριστούμε πάρα πολύ όλους όσους πρόσφεραν και σε αυτή την δράση της ομάδας μας καθώς και τους εθελοντές που βοήθησαν στην παραλαβή των αγαθών από κάθε σημείο της πόλης!


η ύλη που παραδόθηκε...



No comments:

Post a Comment