Ι.Δ.Ε.Α. – «Προσφορά σχολικής ύλης στα παιδιά των οικογενειών μας» –3η εξόρμηση – 19-9-2014


Κωδικός δράσης – 1409191730

Οργανωτής – Ιδεάτης δράσης 
Faye Piperis / 697 799 1698 /

Σκοπός δράσης
Να συγκεντρώσουμε και να προσφέρουμε στα παιδιά των οικογενειών που βοηθάμε..με την δράση μας «door to door”.. την γραφική ύλη που θα πρέπει να έχουν.. για να φοιτήσουν στην νέα σχολική χρονιά τους.

Η κα Ελένη από Ν. Κόσμο έχει δύο παιδάκια ..αλλά χρειάζεται βοήθεια μόνο για το αγόρι της..
---------------------------------------------------------

Αγόρι – 12 χρόνων – ΣΤ’ Δημοτικού ___Χρειάζεται:

Κασετίνα.

5 Τετράδια 50φυλλα – 1 ντοσιέ Α4 – χαρτιά για τον ντοσιέ Α4 ( 3 πακέτα) – 1 πακέτο χαρτί φωτοτυπικό Α4 – στυλούς – μολύβια – ξύστρα – γόμα – 1 σετ γεωμετρικών οργάνων.


Mέθοδος δράσης
Μόλις συγκεντρώσουμε την γραφική ύλη για τα παιδιά ..θα επικοινωνήσουμε με την κα Ελένη να έρθει να τα παραλάβει από το σημείο συνάντησης.. που θα καθοριστεί από την οργανώτρια της δράσης Faye Piperis.

Όποιος θέλει να αγοράσει ο ίδιος οτιδήποτε από αυτά που χρειάζονται τα παιδιά ..θα πρέπει να τα παραδώσει στα σπίτια – αποθήκες.. που έχουν διαθέσει οι Ιδεατάνθρωποι.. για να συγκεντρώνουμε εκεί οτιδήποτε χρειάζεται.. για τις εκάστοτε δράσεις μας. 

Σε αυτή την περίπτωση θα γράψετε στον τοίχο της εκδήλωσης και θα σας δώσουμε την πλησιέστερη σε εσάς διεύθυνση με πμ (inbox)..για να τα παραδώσετε.

Εάν θέλετε να καταθέσετε χρήματα στον λογ/σμό των δράσεων Ι.Δ.Ε.Α. θα πρέπει να το γράψετε στον τοίχο της εκδήλωσης και στην κατάθεσή σας .. 

1. Θα πρέπει να αναφέρετε το ονοματεπώνυμό σας ή ψευδώνυμο. 

2. Στην αιτιολογία να γράφετε ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ τον __ Κωδικό δράσης.

ALPHA BANK
IBAN: GR 54 0140 3630 3630 0200 2000 144

.Μεταφορά και παράδοση – Faye Piperis ..χρειάζεται άλλος ένας εθελοντής..

.Υπεύθυνος οπτικοακουστικού υλικού – Faye Piperis

Ανάρτηση Μεθόδου Διαφάνειας Ι.Δ.Ε.Α. από τον Ιδεάτη της δράσης στον τοίχο της Ι.Δ.Ε.Α. Facebook και αποστολή στο info@idea.org.gr - Δύο μέρες μετά τη δράση.








No comments:

Post a Comment