Ι.Δ.Ε.Α. Μίνι Δράση - βοήθεια προς : Εύρεση 2 θερμαντικών μέσων - 2η εξόρμηση - 09-01-2015


Κωδικός δράσης - 1501092000

Οργανωτής δράσης - ΙΔΕΑΤΗΣ 
Maria Mas/mariamas05@gmail.com/6974-876424

Σκοπός δράσης Η 80χρονη κα Παναγιώτα από το Καλαμάκι, έχει άμεση ανάγκη δυο θερμαντικών μέσων για να καταφέρει να ζεστάνει τον χώρο όπου διαμένει. Αυτή την στιγμή νοσηλεύεται στο νοσοκομείο και θα θέλαμε με την επιστροφή της στο σπίτι της να έχει τα σώματα αυτά ώστε να αισθάνεται πιο ζεστά και πιο άνετα.

Μέθοδος δράσης 
Να βρούμε και να παραδώσουμε μέσω της συναδέλφου μου Τσιαμαντάς Ντίνας, 2 θερμαντικά μέσα τα οποία έχει εξαιρετική ανάγκη η κα. Παναγιώτα από το Καλαμάκι. Η γιαγιάκα αυτή αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα και της είναι αδύνατο να προμηθευτεί η ίδια σόμπες. Ήδη την φροντίζουν φίλοι και γνωστοί ως προς τα πάντα… 

                            ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΔΡΑΣΗΣ

Κωδικός δράσης - 1501092000

Οργανωτής δράσης - ΙΔΕΑΤΗΣ 
Maria Mas/mariamas05@gmail.com/6974-876424

Σκοπός δράσης
Η 80χρονη κα Παναγιώτα από το Καλαμάκι, έχει άμεση ανάγκη δυο θερμαντικών μέσων για να καταφέρει να ζεστάνει τον χώρο όπου διαμένει. Αυτή την στιγμή νοσηλεύεται στο νοσοκομείο και θα θέλαμε με την επιστροφή της στο σπίτι της να έχει τα σώματα αυτά ώστε να αισθάνεται πιο ζεστά και πιο άνετα.

Περιγραφή υλοποίησης δράσης
Την Πέμπτη 08-01-2015 η Marilita Hatzivassiliou πρόσφερε 2 ηλεκτρικά θερμαντικά μέσα για την κα Παναγιώτα από το Καλαμάκι. Τα μέσα αυτά παρέλαβε από την οικία της Μαριλίτας η Maria Mas και στις 09-01-2015 τα παρέδωσε στην Τσιαμαντά Ντίνα η οποία και θα τα μεταφέρει στην οικία της κας Παναγιώτας.
Ευχαριστούμε πολύ την Μαριλίτα για την άμεση ανταπόκρισή της!!!
Η δράση έκλεισε σε χρόνο dt και χαίρομαι ιδιαίτερα που θα κάνουμε ακόμα έναν άνθρωπο να χαμογελάσει με το αναπάντεχο αυτό δώρο!!! Η κα Παναγιώτα δεν γνωρίζει τίποτα για όλο αυτό!!!... 



προσφορά από την Marilita Hatzivassiliou...



προσφορά από την Marilita Hatzivassiliou...



No comments:

Post a Comment