Ι.Δ.Ε.Α. - Εύρεση Εργασίας 1η Δράση – (Δανιήλ ο Μέγας) - 11-01-2015


Κωδικός δράσης - 1501112200

Σκοπός δράσης
Να αγοράσουμε για έναν από τους ανθρώπους που βοηθάμε αλλά ταυτόχρονα και εθελοντή μας (Δανιήλ), τα απαραίτητα υλικά βαφής ώστε να μπορεί να αναλάβει βάψιμο χώρων.

Ο Δανιήλ είναι ένας άστεγος φίλος μας ο οποίος πραγματικά μας έχει κλέψει την καρδιά με τη μεγαλοψυχία του. Μας έχει βοηθήσει σαν εθελοντής πάρα πολλές φορές καθώς και έχει θυσιάσει μόνιμα τη θέση του στα συσσίτια μας για να βοηθήσει άλλον άστεγο! Το Δανιήλ τον αγαπώ - Θεοδόσης Τζάνος - 

Οργανωτής δράσης - ΙΔΕΑΤΗΣ Pemy Oikonomopoulou/ pemy.oikonomopoulou/ +306972037141

Μέθοδος δράσης
Αγορά διάφορων εργαλείων βαψίματος ή κατάθεση στο λογαριασμό μας για να τους αγοράσει η Ι.Δ.Ε.Α.. Θα αναζητήσουμε δωρεές και των αναλώσιμων υλικών που χρειάζονται (χρώματα) ώστε και ο Δανιήλ να έχει μεγαλύτερο κέρδος αλλά και ο εκάστοτε πελάτης να έχει ακόμα πιο οικονομική προσφορά! 

Τα χρήματα που θα πληρώνεται ο Δανιήλ θα είναι σε μορφή δωρεάς προς την Ι.Δ.Ε.Α. η οποία στη συνέχεια θα του αγοράζει οτι χρειάζεται. Αυτό γίνεται και για φορολογικούς λόγους και να ήμαστε καθόλα νόμιμοι προς το κράτος!

Χρειαζόμαστε
1 μεγάλο ρολό βαψίματος, 1 μικρό ρολό βαψίματος 1 μεγάλο πινέλο, 1 μικρό πινέλο, 1 ξύστρα, 1 σκάφη, βάση για γυαλόχαρτο, φύλλα επικάλυψης, κοντάρι πτυσσόμενο για το ρολό, χαρτοταινία, υλικά για στοκάρισμα. 
Ποιος θα ήθελε να προσφέρει ορισμένα από αυτά?;
Ποιος θα ήθελε να προσφέρει χρήματα, ώστε να τα αγοράσει εκ μέρους σας εκπρόσωπος της Ι.Δ.Ε.Α.;

- Κατάθεση χρηματικών δωρεών -

Alpha bank
IBAN GR54 0140 3630 3630 0200 2000 144

Πρόκειται για το 2ο τραπεζικό λογαριασμό Ι.Δ.Ε.Α. του οποίου οι καταθέσεις χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για τη διεξαγωγή κοινωφελών δράσεων και σε καμία περίπτωση για άλλα έξοδα του σωματείου.

Είναι σημαντικό: 

1. όταν κάνετε την κατάθεση στην τράπεζα να σημειώσετε στα σχόλια το ονοματεπώνυμο σας και τον κωδικό της δράσης. (Αν θέλετε να παραμείνετε ανώνυμοι παρακαλώ χρησιμοποιήστε κάποιο ψευδώνυμο με το οποίο θα μπορείτε να ελέγξετε αν φαίνεται η κατάθεση σας στο print screen του τραπεζικού λογαριασμού Ι.Δ.Ε.Α. το οποίο θα σας γνωστοποιηθεί).

2. περισσότερα σχετικά με τη Μέθοδο διαφάνειας Ι.Δ.Ε.Α.http://idea.org.gr/











η απόδειξη αγοράς των υλικών για το Δανιήλ..
αξίας 42,07 Ευρώ. 



No comments:

Post a Comment