Ι.Δ.Ε.Α. – “Συγκέντρωση αγαθών” 4η δράση – 31-10-2016


Kωδικός δράσης – 161031

Ιδεάτης δράσης
Dimitroula Psimouli / dpsimouli@gmail.com / 697 409 6409

Ιδεατάνθρωποι και φίλοι της Ι.Δ.Ε.Α. Καλημέρα και καλή εβδομάδα!!!...:)

Σήμερα ξεκινά η συγκέντρωση τροφίμων για τις δράσεις μας... 

_Φαγητό "door to door"_

Όπως όλοι σας γνωρίζετε… είναι οι δράσεις με τις οποίες υποστηρίζουμε τις άπορες οικογένειες… παραδίδοντάς τους ένα πακέτο Ι.Δ.Ε.Α. γεμάτο με τα απαραίτητα προϊόντα … που χρειάζεται μια οικογένεια κάθε μήνα. 

Από σήμερα Δευτέρα 31-10-2016 εως και την Παρασκευή 11-11-2016 μαζεύουμε τα εξής προϊόντα. 

Ελαιόλαδο – Σπορέλαιο – Γάλατα – τοματοχυμούς – κρέας – κοτόπουλο – γίγαντες – φασόλια ξερά – φακές – μακαρόνια σπαγγέτι Νο 6 – πέννες – κριθαράκι – ρεβύθια – αλάτι – πιπέρι – ζάχαρη – καφέ Ελληνικό – nes café – αλεύρι. 
Σερβιέτες – Σαμπουάν – Αφρόλουτρα –Σαπούνι πλυντηρίου ρούχων – υγρό σαπούνι πιάτων – σαπούνι για τα χέρια – Χλωρίνη – υγρό καθαρισμού για όλες τις χρήσεις – οδοντόκρεμες – οδοντόβουρτσες – ξυραφάκια – αφρός ξυρίσματος.

Όποιος από εσάς θέλει να προσφέρει κάτι από τα παραπάνω, το γράφει ως σχόλιο κάτω από αυτό το post στο fb, ή εάν δεν έχει fb στέλνει email στην Ιδεάτη δράσης και επικοινωνούμε μαζί του στο messeger στο fb ή τηλεφωνικώς ή μέσω email ,ώστε να του δώσουμε διεύθυνση (μέλους της ομάδας μας), όπου μπορεί να τα παραδώσει!!!...

Κατάθεση χρηματικών δωρεών

Alpha bank
IBAN GR54 0140 3630 3630 0200 2000 144

Πρόκειται για το 2ο τραπεζικό λογαριασμό Ι.Δ.Ε.Α. του οποίου οι καταθέσεις χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για τη διεξαγωγή κοινωφελών δράσεων και σε καμία περίπτωση για άλλα έξοδα του σωματείου.

Πολύ σημαντικό

1. Όταν κάνετε την κατάθεση στην τράπεζα να σημειώσετε στα σχόλια το ονοματεπώνυμο σας και τον κωδικό της δράσης. (Αν θέλετε να παραμείνετε ανώνυμοι παρακαλώ χρησιμοποιήστε κάποιο ψευδώνυμο με το οποίο θα μπορείτε να ελέγξετε αν φαίνεται η κατάθεση σας στο print screen του τραπεζικού λογαριασμού Ι.Δ.Ε.Α. το οποίο θα σας γνωστοποιηθεί).
2. Περισσότερα σχετικά με τη Μέθοδο διαφάνειας Ι.Δ.Ε.Α. στο Εγχειρίδιο Διαφάνειας Ι.Δ.Ε.Α.

No comments:

Post a Comment