Ι.Δ.Ε.Α.– Φαγητό “door to door” – 108η εξόρμηση – 22-12-2015


Κωδικός δράσης - 1512221900


Οργανωτής δράσης - ΙΔΕΑΤΗΣ 
Apostolos kehagias / nethonas@hotmail.com / 697 716 9950

Σκοπός δράσης 
Να συγκεντρώσουμε και να προσφέρουμε τρόφιμα και τα απαραίτητα αγαθά που θα χρειαστούν, για την σωστή διαβίωση του νεογέννητου κοριτσιού, του άπορου φίλου μας Νίκου από το Θησείο.

Μέθοδος δράσης 
Μέχρι την Τρίτη 22-12-2015, που θα γίνει και η παράδοση των αγαθών, θέλουμε να μαζέψουμε τα εξής αγαθά.

Το νεογέννητο χρειάζεται:

1. Γάλα σε σκόνη για νεογέννητο
2. Μπουκάλια γάλακτος – Κατσαρόλα για βράσιμο μπουκαλιών – θήλαστρο – πιπίλες για τα μπουκάλια. 
3. Πάνες ( μωρομάντηλα )
4. Σαμπουάν – κρέμα συγκάματος κ.τ.λ.
5. Ρούχα – σεντόνια – κουβέρτες – καλτσάκια κ.τ.λ.
6. Κούνια - Παρκοκρέβατο – καρεκλάκι ριλάξ – καροτσάκι
Και ότι άλλο νομίζεται ότι χρειάζεται ένα μωράκι.

Οι γονείς χρειάζονται:

Ελαιόλαδο – ζυμαρικά – όσπρια – ρύζι –κρέας – τοματοχυμούς – τυρί τριμμένο – φέτα – αφρόλουτρο – σαμπουάν – απορρυπαντικό γενικής χρήσης – χλωρίνη – οδοντόκρεμα – οδοντόβουρτσες.

Τα προϊόντα θα συγκεντρωθούν από stock και προσφορές εθελοντών μας… Ότι άλλο θα χρειαστεί να συμπληρώσουμε.. θα αγοραστεί από καταθέσεις εθελοντών μας στον 2ο λογ/σμό δράσεων Ι.Δ.Ε.Α. για τις δράσεις μας “door to door” .

.Υπεύθυνος οπτικοακουστικού υλικού
Apostolos Kehagias. 

. Δέμα θα ετοιμάσει
Αpostolos Kehagias – ποιος άλλος θα ήθελε να βοηθήσει???

. Eθελοντές παράδοσης
Apostolos Kehagias..ποιος άλλος???

Κατάθεση χρηματικών δωρεών 

Alpha bank
IBAN GR54 0140 3630 3630 0200 2000 144 

Πρόκειται για το 2ο τραπεζικό λογαριασμό Ι.Δ.Ε.Α. του οποίου οι καταθέσεις χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για τη διεξαγωγή κοινωφελών δράσεων και σε καμία περίπτωση για άλλα έξοδα του σωματείου.

Πολύ σημαντικό 

1. Όταν κάνετε την κατάθεση στην τράπεζα να σημειώσετε στα σχόλια το ονοματεπώνυμο σας και τον κωδικό της δράσης. (Αν θέλετε να παραμείνετε ανώνυμοι παρακαλώ χρησιμοποιήστε κάποιο ψευδώνυμο με το οποίο θα μπορείτε να ελέγξετε αν φαίνεται η κατάθεση σας στο print screen του τραπεζικού λογαριασμού Ι.Δ.Ε.Α. το οποίο θα σας γνωστοποιηθεί).
2. Περισσότερα σχετικά με τη Μέθοδο διαφάνειας Ι.Δ.Ε.Α. στο Εγχειρίδιο Διαφάνειας Ι.Δ.Ε.Α. δύο ημέρες μετά την δράση μας.



                                      ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ  ΔΡΑΣΗΣ     



_____________ Η ΔΡΑΣΗ ΑΥΤΗ ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ______ 



Σχόλιο Apostolos Kehagias

Λόγο του οτι μάθαμε μολις πριν απο λιγο οτι η οικογένεια που έχει το παιδάκι είναι τοξικομανείς και δεν έχουν το παιδί υπό την επίβλεψη τους, αποφασίσαμε να κρατήσουμε τα πράγματα που μαζεύτηκαν από τις δωρεές των φίλων της Ι.Δ.Ε.Α. και να διατεθούν σε οικογένεια με νεογένητο που δεν έχουν πρόβλημα εξάρτησης. Φοβόμαστε οτι αν τα δώσουμε στη συγκεκριμένη οικογένεια υπάρχει μεγάλη πιθανότητα τα πράγματα να πουληθούν για την αγορά ναρκωτικών. Αποφασίσαμε το παραπάνω για να είμαστε σίγουροι οτι οι δωρεές σας θα πιάσουν τόπο και να τις χρησιμοποιήσει σίγουρα η οικογένεια που θα τα δώσουμε.

Ζητω προσωπικα συγνωμη αλλα δεν παει ο κοπος χαμενος αφου καποια αλλη οικογενεια που εχει αναγκη θα λαβει αυτην την βοηθεια!

Παρελαβα και τα πραγματα απο την Katerina Chronopoulou και τουσ φιλους της σημερα στις 7 στο ραντεβου που πηγαμε κανονικα για να μιλησουμε με τους γονεις μηπως βρουμε ακρη αλλα δυστηχως δεν εμφανιστηκαν ποτε ουτε απαντουσαν στο κινητο.Ευχαριστω και τους φιλους Giannis Axiotis Panagiotis Niforos και Panagiota Theologitou Mx που ηρθαν οπως ειχαμε κανονησει να βοηθησουν στην δραση και την μεταφορα.Δυστηχως η ευτηχως διοτι οπως ειχε δηλωση μελος της Ι.Δ.Ε.Α. το καθε τι που προσφερετε εχει γραμμενο πανω το ονομα του και δεν ειναι τυχαιο αν για αλλου ξεκινησε και αλλου καταληγει.....η δραση ειναι σε αναμονη για ευρεση αλλης οικογενειας και συντομα οπου θα δωθουν τα αγαθα που τοσο απλοχερα προσφερατε και σας ευχαριστουμε παρα πολυ.



Ο Ιδεάτης της δράσης Apostolos Kehagias... μαζί με τους εθελοντές
 που πήγαν να παραδώσουν τα καλούδια στην οικογένεια...
αλλά δεν τους βρήκαν δυστυχώς...


No comments:

Post a Comment