Ι.Δ.Ε.Α. + Coco-Mat Τα παιδιά είναι το μέλλον – 7η εξόρμηση – 26-03-2015


Κωδικός δράσης -  1503261300

ΙΔΕΑΤΗΣ

 Θεοδόσης Τζάνος / info@idea.org.gr / 6945891218

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΚΑΡΦΙΤΣΩΜΕΝΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ!

Σκοπός δράσης
Να προσφέρουμε μαγειρευτό φαγητό στο 28ο Δημοτικό στις Αχαρνές. Έχουμε κάνει δράσεις εκεί στο παρελθόν και η ανάγκη είναι μεγάλη. Θέλουμε να παγιώσουμε τη συγκεκριμένη δράση και να γίνεται μια φορά την εβδομάδα. 

Μέθοδος δράσης
Την Πέμπτη 26/03/15 στις 13:00 θα συναντηθούμε στο κατάστημα Coco-Mat Greece Τατοΐου 165, Κηφισιά 14564 όπου θα χρησιμοποιήσουμε την κουζίνα τους για να μαγειρέψουμε 130 μερίδες μακαρόνια με κιμά για τα 127 παιδάκια του σχολείου. Εκεί θα συσκευάσουμε τις μερίδες μαζί με γλυκάκια σε σακούλες Ι.Δ.Ε.Α. και με φορτηγάκι της coco-mat θα πάμε να τα δώσουμε στα παιδάκια στις 18:30 έξω από το σχολείο όπου θα μας περιμένουν. 

Θα έχουμε 5 ώρες να μαγειρέψουμε χωρίς πίεση για να μπορέσουμε παράλληλα να διασκεδάσουμε παίζοντας μουσικές. Όσοι μουσικοί είστε ευπρόσδεκτοι να μας διασκεδάσετε καθώς και μπάντες unplugged. 

Δε χρειάζεται να παραμείνετε σε όλη τη διάρκεια της δράσης, αν και προτείνω ανεπιφύλακτα σε όποιον μπορεί να μη χάνει δράσης που έχουν σχέση με παιδάκια. 

Προς διευκόλυνση εθελοντών που θα έρθουν με τρένο ως την Κηφισιά παρακαλούμε όσοι έχετε αυτοκίνητο και θέλετε να παραλάβετε εθελοντές από το τρένο να το δηλώσετε. 

Είστε όλοι καλεσμένοι να μαγειρέψουμε και να πάμε στο σχολείο να γνωρίσετε τα παιδάκια!

Κοινοποιήστε και καλέστε τους φίλους σας! Το κατάστημα είναι τεράστιο και φιλόξενο και μας χωράει όλους!

No comments:

Post a Comment