Ι.Δ.Ε.Α. + Αλητέχνες - ΑΠΟΒΑΡΒΑΡΟ...ΠΟΙΗΣΗ – 24/11/2013

 Κωδικος δρασης -  24/11/2013

Ιδεατης
Penelope Skoufatoglou/6972326710/michaclima@gmail.com

Σκοπος δρασης 
Ο σκοπος της δρασης ειναι να συλλεξουμε τροφιμα για την ενισχυση των δρασεων Ι.Δ.Ε.Α. Φαγητό για όλους by night και Ι.Δ.Ε.Α. Φαγητό για όλους Door 2 Door.

Μεθοδος δρασης 
Την Κυριακη 24/11/2013 στις 17:00, θα συναντηθουμε στην Ακαδημια Πλατωνος, οπου μέσα από μια διαδραστική εκδήλωση, το κοινό, για να συμμετασχει θα προσφερει τροφιμα. Τα τροφιμα θα συγκεντρωθουν και θα καταγραφουν απο τους εθελοντές της Ι.Δ.Ε.Α., οπου θα αποθηκευτουν για μελλοντικη χρηση τους στις δρασεις,Ι.Δ.Ε.Α. Φαγητό door 2 door και Ι.Δ.Ε.Α. Φαγητό για όλους by night. Σε αυτη την διαδραστικη εκδηλωση, θα υπαρχει ψυχολογος για εμψυχωση του κοινου όσων αφορά την αντιμετωπιση της κρισης. Ηθοποιος για απαγγελια ποιηματος και αυτοσχεδιασμο, δημιουργικη απασχοληση για τους μικρους μας φιλους, διαλειμα για φαγητο (ο καθενας φερνει το δικο του φαγητο) και μετα ελευθερη ωρα για συζητηση μεταξυ μας. Ελατε για ενα διαφορετικο Κυριακατικο απογευμα.

Απαραίτητες εργασίες 
Θα χρειαστουμε τουλάχιστον 3 εθελοντες ιδεατες, που θα βοηθησουν να συγκεντρωσουν και να καταγραψουν τα τροφιμα, καθως επισης και 3 αυτοκινητα για την μεταφορα των προιόντων.

Χρειαζόμαστε άτομο που θα είναι υπεύθυνο για να βγάλει φωτογραφίες για τη διαφάνεια της δράσης.

Παρουσίαση μεθόδου διαφάνειας Ι.Δ.Ε.Α. (Μ.Δ.Ι.) @ www.idea.org.gr: 28/11/2013

























No comments:

Post a Comment