Ι.Δ.Ε.Α. - ΚΕΡΝΑΩ ΦΑΓΗΤΑΚΙ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ - 11-09-2013

 Κωδικός δράσης - 130711

Σκοπός δράσης  
Σκοπός της δράσης είναι να δημιουργήσουμε ένα δίκτυο εθελοντών, ανάλογα με την περιοχή που διαμένουν, οι οποίοι θα προσφέρουν λίγες μερίδες φαγητού σε φίλους μας που έχουν ανάγκη. 
Κατά αυτόν τον τρόπο οι εθελοντές θα δρουν όσο πιο ανεξάρτητα γίνεται. Ένα τέτοιο μοντέλο, όταν μεγαλώσει θα μπορεί να προσφέρει φαγητό σε πάρα πολύ κόσμο που το έχει ανάγκη, καθώς και να μας φέρει πιο κοντά σαν ανθρώπους!

Οργανωτής δράσης - ΙΔΕΑΤΗΣ  
Θεοδόσης Τζάνος - boudisimo@idea.org.gr - 6945891218

Μέθοδος δράσης  
Οι εθελοντές μας θα συνεννοούνται με τους φίλους που έχουν ανάγκη και η παραλαβή του φαγητού θα γίνεται στο πλησιέστερο μέρος στο σπίτι του εθελοντή, που έχει πρόσβαση από κάποιο μεταφορικό μέσω. 

Οι αρχικές συνεννοήσεις θα γίνουν από εμένα, γιατί τα τηλέφωνα των φίλων μας θα τα δώσω στον κάθε εθελοντή μας μετά από συγκατάθεση του εκάστοτε φίλου που έχει ανάγκη. 

Όσοι εθελοντές θα θέλουν να κάνουν τη δράση αυτή, θα πρέπει να βγάζουν φωτογραφία τα υλικά που προσφέρουν και να τα αναρτούν στον τοίχο της ομάδας. Θα συνεννοηθούμε όσων αφορά τις λεπτομέρειες για τη διαφάνεια της δράσης!

Όποιος θέλει αρχικά δηλώνει οτι τον ενδιαφέρει να συμμετέχει στη συγκεκριμένη δράση!

Από τον κάθε ενδιαφερόμενο χρειάζομαι να ξέρω την περιοχή που μένει, το τηλέφωνο του (αποστολή του τηλ με email στο boudisimo@idea.org.gr αν δε θέλετε να φανεί δημόσια) το email του και πόσες φορές το δίμηνο μπορεί να μαγειρεύει από πόσες περίπου μερίδες! (ακόμα και 5 μερίδες φαγητού να προσφέρει κάποιος συνολικά το δίμηνο, είναι πάρα πολύ καλά)

Ιδανικά θα ήθελα το σχόλιο σε αυτή τη μορφή-

θεοδόσης Τζάνος - Μελίσσια - 5 μερίδες / δίμηνο - 6945891218 - boudisimo@hotmail.com

No comments:

Post a Comment