Ι.Δ.Ε.Α. ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΛΑΤΕΙΑΣ - 21-4-2013


Κωδικός δράσης  –  130421

 Σκοπός δράσης  
Δημιουργία πλατείας με παιδική χαρά και τέρμα ποδοσφαίρου!!!

Οργανωτής δράσης - ΙΔΕΑΤΗΣ  ΔΡΑΣΗΣ 
Ζ’ενια Παυλίδου zeniapav@hotmail.com 6982387169

 Μέθοδος δράσης  
Η Ι.Δ.Ε.Α. απλά δημιουργήθηκε ένα βράδυ με μια καλή παρέα και συζήτηση για διάφορες οργανώσεις… ρώτησα λοιπόν ‘’Πρόεδρε εμείς πλατείες φτιάχνουμε?’’ και η απάντηση που πήρα ήταν ‘’ ΟΡΓΑΝΩΣΕ ΤΟ’’. Και από εκείνη την ημέρα κάνω τα αδύνατα δυνατά ώστε να δημιουργηθεί μια πλατεία εξ’ ολοκλήρου από εμάς τους εθελοντές. Ετσι αυτή την Κυριακή 21/4 ζητάμε την βοήθειά σας ώστε να καθαρίσουμε το οικόπεδο αυτό, και να προχωρήσω το προσχέδιο που γίνεται από το τεχνικό γραφείο της περιοχής μας (ακόμα δεν μπορώ να το αναφέρω) στον Δήμο για έγκριση.
Σε συνεργασία με τον σύλλογο του οικισμού της Μηλλαδέζας.(ο οποίος καθάρισε την Κυριακή που μας πέρασε τον διπλανο μεγάλο κοινόχρηστο χώρο και θα συνεχίσει όπως μου υποσχέθηκε και αυτή την Κυριακή πλέον στον χώρο που θα γίνει η πλατεία).
Η δράση λοιπόν θα γίνει στην περιοχή της Βάρης.
Διέυθυνση : Μεσσηνίας και Πάρου γωνία.
Στις 10.00 π.μ.

Παρακαλώ για πραγματικές δηλώσεις συμμετοχής στο 6982387169 ή σε προσωπικό μηνυμα. Ευχαριστώ πολύ! 



                       ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ – ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ  ΔΡΑΣΗΣ


Κωδικός δράσης – 130421
Ιδεάτης – Ζένια  Παυλίδου

 (1ο βήμα καθαρισμός)

Ολοκληρώθηκε σήμερα με πολύ χαρά ο καθαρισμός του οικοπέδου που προορίζεται για πλατεία. Θα ανακοινώσω στην συνέχεια των ημερών για την εξέλιξη. Επόμενο βήμα τα σχέδια του αρχιτέκτονα 


Ευχαριστώ τον πρόεδρο του συλλόγου τη Μηλλαδέζας τον Νίκο  Βάσση  και  τον  Πρόεδρό  μας  της  Ι.Δ.Ε.Α. Θεοδόση  Τζάνο  που  ήρθε   από τόοοσο  μακριά  για  να  συμβάλλει  στην  προσπάθειά  μας  αυτή.
Επίσης  ευχαριστώ  όλους  τους  εθελοντές  και  γείτονες  που  βγήκαν  για  να   βοηθήσουν  παρόλο  που  δεν   είχαν  ενημερωθεί!  Η συνέχεια  έρχεται…








              Ολοι δουλευουν σκληρα . Γειτονες προεδροι... 
        ευχαριστω τον συλλογο Μηλλαδεζας για την βοηθεια του







             Ο προεδρος  της Ι.Δ.Ε.Α. Θεοδόσης Τζάνος...σε δραση





No comments:

Post a Comment